0
AdmiralBet ABA Liga

Igokea ne menja Bajića

Objavljeno: 05.02.13 u 15:42

dodik-igokea

Na sednici Upravnog odbora KK Igokea održanoj 4.2.2013. u Aleksandrovcu između ostalih tačaka dnevnog reda razmatrana je i trenutna situacija u klubu nakon 20 odigranih kola ABA Lige.

Izražena je puna podrška i zahvalnost stručnom štabu i svim igračima na dosadašnjem prezentovanju kluba u ABA Ligi.

Poslije dva vezana poraza, od ovogodišnjih učesnika Evrolige,  Union Olimpije i Cedevite ekipa Igokee je i dalje usamljena na prvom mestu i čvrsto drži lidersku poziciju.

U sledećih šest kola ekipa Igokee će na svim utakmicama ići na pobedu, i osvajanje prvog mjesta koje čvrsto drži tokom cijelog prvenstva.

Upravni odbor se zahvaljuje svim navijačima , sponzorima i prijateljima kluba  koji su zdušno podržavali Igokeu u najvećem uspjehu do sad, koje ni jedan klub sa ovih prostora nije ostvario.

Igokea poziva navijače i prijatelje kluba da nas podrže u subotu i nedjelju 9. i 10. februara u Laktašima da se domognemo još jednog vrijednog trofeja, a to je Kup BiH.

Pored toga novi predsednik kluba, Boris Spasojević, demantovao je glasine da Igokea ne želi da igra Evroligu, a potvrdio je i da klub iz Laktaša zbog finansijskih problema nema nameru da organizuje završni turnir Jadranske lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter