0
Domaći fudbal

Čović najavio odlazak iz Zvezde

Objavljeno: 05.02.13 u 15:04

Nebojša Čović

Tek što se jedna bura stišala, a već počinje druga. Tačnije izgleda da plamen nesporazuma u Ljutice Bogdana koji je buknuo pre par sedmica uopšte nije ni ugašen kako je to najavljeno na sednici pomirenja između Dragana Džajića i Nebojše Čovića.

Da stvari nikako ne stoje dobro potvrdio je Nebojša Čović u intervjuu za Sport u kome je između ostalog upozorio da postavljenu strategiju što pre treba realizovati.

„Krajnje je vreme da shvatimo u kakvom smo položaju i da budemo realni. Niko neće doneti torbu para i ostaviti je ispred stadiona. Zato je važno da postavljena strategija bude sprovedena u delo. Pokušavao sam iz sve snage da obezbedim uslove da se krene napred, ali nismo stigli do krajnje postavljenog cilja. Ukoliko u narednih nekoliko dana ne krenemo napred, onda treba iskreno reći da mi to ne možemo“, kazao je Čović.

On je takođe dodao da se oseća sputavanje ideje o oporavku kluba, te da će ukoliko stvari ne krenu na bolje on napustiti Marakanu

„Neko stalno i neodgovorno sputava izlazak iz sportske i finansijske blokade. Što se mene tiče, osećam se kao da guram kamen uzbrdo, a da čitavo vreme neko želi da se spotaknem bez obzira na uloženi trud i odgovornost prema poslu koji radim. Mazohista nisam, i ako se nešto ne promeni – blizu sam da od svega dignem ruke” rekao je Čović za Sport.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter