1
Fudbal

Brkić u Jagodini

Objavljeno: 05.02.13 u 13:51

jagodina stadion

Nisam gledao Đorđa Brkića (18) i zaista ne znam kakav je igrač, ali o njemu postoji jedan zanimljiv podatak. On je bio kapiten kadeta Crvene zvezde, a onda su  mu na Marakani rekli da nije perspektivan i nisu hteli da potpišu profesionalni ugovor s njim.

Neperspektivni kapiten? To valjda ima samo u Crvenoj zvezdi.

Elem, njegov odlazak s Marakane su sačekali u Jagodini i odlučili da mu ponude profesionalni ugovor na šta je on pristao. Sad mu samo ostaje da sačeka povratak ekipe iz Antalije i da se nametne treneru Simi Kruniću, štio neće biti lako, jer je propustio veći deo priprema.

Brkić je u januaru napunio 18 godina, a igra u veznom redu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Brkić u Jagodini | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter