0
Domaći fudbal

Zvezda može bez svakog

Objavljeno: 04.02.13 u 19:40

dzajic

Odlasci mladih igrača sa Marakane postali su skoro pa praksa. Posle Rastka Šuljagića, Veljka Simića i Nemanje Maksimovića, poslednji u nizu igrača koji želi da “raskine” sa crveno – belima je mladi Filip Janković.

Da bi eventualno to sprečio, predsednik kluba Dragan Džajić posetio je ovog mladića i njegovu porodicu, ali razgovor nije urodio plodom.

Predsednika crveno – belih iznenađuje ovakav stav “klinaca” koji tek treba da se afirmišu, ali on ističe da Zvezda može bez svakog.

“Mladim igračima i sad mora da bude čast. Da se razumemo, Zvezda može bez svakog. Živeće i bez nekog mladog igrača i bez Dragana Džajića ili bilo koga drugog. Čak i ako bi otišla u neki niži rang. Ali, ti talentovani igrači i njihovi roditelji bi morali da shvate da ne smeju da žure, jer ko ode tako mlad preko granice, čast izuzecima, brzo se vrati. Mora da postoji neki prirodan put“ rekao je Dragan Džajić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter