0
Domaći fudbal

Mladost nije opravdanje

Objavljeno: 04.02.13 u 12:35

Mitrovic

Problem ponašanja u Partizanu je evidentan već izvesno vreme, a u gotovo svakom incidentu učestvuju Aleksandar Mitrović i Nikola Ninković.

Klinci koji poseduju fenomenalne igračke karakteristike, imaju velikih problema da kontrolišu impulsivnost na terenu i to se i te kako vidi tokom mečeva.

Ono što je najgore, njima uopšte nije bitno da li je u pitanju prvenstvena, prijateljska ili utakmica reprezentacije. Oni uvek naprave neku glupost.

Poslednja u nizu se dogodila na pripremama u Antaliji, kad su zbog svađe s sudijom obojica kažnjena sa po 500 evra, ali oni ističu kako su svesni da tim potezom trener Vladimir Vermezović želi da im pomogne.

„Svestan sam svih svojih grešaka, znam da moram da se promenim, ali to ne može preko noći. Potpuno sam drugačiji na terenu i van njega. Tokom utakmica sam impulsivan, a privatno nisam takav.

Trudiću se da promenim svoje ponašanje, mada ne mogu da obećam, ali ću dati sve od sebe“, kaže Mitrović, dok Nikola Džigi Ninković dodaje:

„Moramo pod hitno da se smirimo. Da nam se takve stvari dešavaju na utakmicama dobili bismo kartone i to bi bila daleko veća kazna od novčane.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter