1
Dejvis kup

Čuveni po krompiru

Objavljeno: 04.02.13 u 17:06

Viktor Troicki

Viktor Troicki izjavio je da će najjači adut Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv selekcije SAD u Bojsiju, u državi Ajdaho, u aprilu, biti zajedništvo, javlja agencija Tanjug.

„U principu nam je svejedno gde igramo. Koliko god da je mesto u koje putujemo zabačeno i daleko, nama je najvažnije da smo na okupu, jer tada možemo da dobijemo bilo koga“, rekao je Troicki koji je u pobedi nad Belgijom u meču prvog kola Svetske grupe u Šarlroa Srbiji doneo dva boda.

Troicki je rekao da se „nismo nadali Bojsiju“. „Čuo sam za Bojsi po američkom fudbalu, kao i po tome što tamo uzgajaju najbolji krompir“, rekao je Troicki.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title ÄŒuveni po krompiru | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter