0
Američki fudbal

Superboul XLVII

Objavljeno: 03.02.13 u 12:03

Superboul 47

Došao je i taj dan. Paklena NFL sezona je iza nas, a kruna svega biće Superboul XLVII. Pola sata posle ponoći u Nju Orleans će se u dvorani Superdom sastati Baltimor Rejvensi i San Francisko Fortinajnersi.

Rejvnsi su jednom u istoriji podizali Lobardi trofej, dok su Fortinajnersi takav uspeh ostvarili pet puta.

I pre samog početka utakmice jasno je da će ona biti istorijska. Po prvi put će se rođena braća nači na mestima glavnih trenera, pa tu već gotovo da znamo ishod meča. Trener Harbou će podići Lombardi trofej. Da li će to uraditi Džim ili Džon jedina je nepoznanica.

Takođe legendarni lajnbeker Rejvnsa Rej Luis će po okončanju Superboula reći zbogom profesinalnoj karijeri. Jedan od najboljih lajnbekera u istoriji tako će se od karijere oprostiti na najvećoj sceni u istoriji ovog sporta.

Šta još reći. Da ne davim taktikom i statistikom timova, jer toga smo i pre ove utakmice imali preko glave. Sve što je portebno da znate jeste da obe ekipe nemaju ozbiljnije povređenih igrača te da treba očekivati najjače sastave.

To znači da se treba spremiti za paklenu fudbalsku noć sa briljantnim potezima na obe strane. Naravno, nećemo zaboraviti ni prelepu Bijonse koja će nas zabavljati na poluvremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter