0
AdmiralBet ABA Liga

Simonović: Učinićemo sve da budemo prvi

Objavljeno: 03.02.13 u 13:30

Simonovic

Košarkaši Crvene zvezde Telekom nastavljaju sa dobrim partijama pošto su trijumfovali i protiv Solnoka. Crveno beli jure za prvim mestom koje vodi direktno u Evroligu, a lider ABA lige Igoke im beži jednu pobedu, ali ima i utakmicu manje pošto danas igraju sa Cedevitom u Laktašima.

Jedan od junaka pobede u Mađarskoj bio je Marko Simonović koji je sa dve vezane trojke na početku poslednje četvrtine doneo Zvezdi prednost koju Solnok nije uspeo da nadoknadi.

„Ovo je vrlo bitna pobeda za nas. U prvom poluvremenu nismo imali dovoljno kvaliteta u odbrani, pa je Solnok pogodio dosta otvorenih šuteva za tri poena. U nastavku smo zaigrali mnogo čvršće, što se odmah odrazilo na rezultat“, istakao je Simonović.

Navijači Crvene zvezde dugo su čekali da Marko Simonović proradi. Sada je krilo crveno belih praktično rešilo pitanje pobednika.

„Svakako da sam zadovoljan pruženom partijom. Trudiću se da svaki naredni trening i utakmicu odradim maksimalno i zaslužim minute na parketu“, rekao je Simonović.

Ostalo je još šest kola da kraja regularnog dela regionalnog takmičenja, a crveno beli žele prvo mesto. Simonović smatra da se i drugi timovi pitaju.

„Nije sve samo do nas, pitaju se i drugi klubovi… Treba da nam se poklope i drugi rezultati, a iskreno se nadam da hoće. S druge strane, mi ćemo se truditi da dobijemo sve utakmice do kraja i učinimo sve što je do nas da završimo prvi na tabeli i obezbedimo plasman u Evroligu“, zaključio je Marko Simonović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter