1
Dejvis kup

Poraz Pašanskog

Objavljeno: 03.02.13 u 16:28

pasanski

Dani Gofen je posle nešto više od dva sta igre pobedio Borisa Pašanskog sa 2:1 u setovima (6:4, 2:6, 6:2) i smanjio prednost Srbije u duelu Dejvis kupa sa Belgijom na 3:1.

U prvom setu je viđena ravnopravna borba u kojoj je Belgijanac uspeo da dobije tri gema zaredom za vođstvo od 5:2. Pašanski je smanjio na 5:4, ali u sledećem gemu slabo servira i gubi set.

Pašanski u sledećem setu uspeva da iskoristi greške prtovnika i prilično lako dođe do izjednačenja, a činilo se i da će uspeti da trijumfuje pošto je u trećem setu poveo sa 2:0. Međutim, usledio je novi neobjašnjiv pad, Gofen dobija šest gemova zaredom i stiže do pobede.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Poraz PaÅ¡anskog | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter