0
Evropske lige

Poraz Intera

Objavljeno: 03.02.13 u 17:26

siena - inter

Odigrano je pet utakmica 23. kola Serije A. Inter je na debitantskom nastupu Zdravka Kuzmanovića poražen od Sijene, Lacio je bio blizu boda u Đenovi, dok je Jovetić za Foirentinu bio strelac na meču protiv Parme.

Foiorentina je sa dva gola u mreži ispratila kući Parmu. Strelci sa „ljubičatse“ bili su Toni u 28. i crnogorski internacionalaca Jovetić u 50. minutu meča.

fiorentina

Lacio je bio vrlo blizu da izvuče bod sa gostovanja u Đenovi, ali su na kraju ipak poraženi sa 3:2. Đenova je golovima Borijela i Bertolakija u 16., odnosno 22. minutu vodila sa 2:0, ali su „lacijali“ u drugom delu igre golom Flokarija u 58. minutu, a zatim i uspešno izvedenim penalom Maurija u 78. minutu izborili izjednačenje.

Ipak, na samom kraju utakmice u nadoknadi sudijskog vremena Riiđoni postavlja končanih 3;2 za Đenovu.

Atalanta je sa gostovanja na Siciliji odnela bodove pošto je savladan Palermo sa 1:2. Karmona je u 54. minutu doneo prednost gostima, da bi 17 minuta kasnije Denis povisio na 0:2, a konačan rezultat i počasni gol za Palermo postavio je Nelson u 83. minutu utakmice.

Dosta golova viđeno je i na meču Peskare i Bolonje a gosti su na kraju rezultatom 2:3 odne svih tri boda.

Vajs je iz jedanaesterca u 30. minutu done prednost Peskari, ali  je Dijamanti samo 4 minuta posle izjednačio. Domaći posle novog dosiđenog penala stižu do 2:1, a sa bele tačke bio je precizan Agostino. Đilardino u 50. minutu ponovo izjednačuje rezultat, a poslednji gol na meču postigao je Kone u 66. minutu igre za konačnih 3:2 za goste.

Inter je doživeo ozbiljan poraz na gostovanju protiv Sijene, bilo je 3:1. Emeghara je načeo mrežu nero –azura u 21. minutu, a da bi već u sledećem napadu Kasano izjednačio na 1:1. Sestu već u 25 minutu igre ponovo dovodi Sijenu u prednost, a konačnih 3:1, postavio je Rosina iz penala, posle isključenja Kivua.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter