0
Dejvis kup

Obradović očekuje spektakl

Objavljeno: 03.02.13 u 20:17

Obradovic-Bogdan

Posle pobede nad Belgijom i plasmana u 2. kolo Dejvis kupa, selektor Bogdan Obradović se već okrenuo novim izazovima i sledećem protivniku.

„Amerikanci će imati veliki motiv protiv nas jr će znati da igraju protiv jednog od najboljih timova na svetu. Nema sumnje da će oni kao domaćini od svega da naprave spektakl i to s pravom jer će biti vrhunski duel. Ne sumnjam da će organizacija biti odlična i verujem da će to biti jedan od najvećih sportskih događaja u sezoni ne samo u Americi već i u celom svetu“, kazao je Obradović i nastavio:

„Nezgodno je što meč dolazi u napornom delu sezone, a ne znamo ni da li će da se igra u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Voleli bismo da se igra u nekom gradu u kom živi i veći broj naših ljudi, ali ima još vremena do tada. Najvažnije je da naši igrači dobro odigraju turnire do aprila i dobiju još veće samopouzdanje, a kako se osvaja Dejvis kup, to vrlo dobro znaju“, zaključio je selektor našeg Dejvis kup tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter