1
Dejvis kup

Na kraju 3:2

Objavljeno: 03.02.13 u 18:15

Nenad-Zimonjic

Selekcija Srbije je savladala Belgiju sa 3:2 u meču prvog kola Dejvis kupa odigranom u gradu Šarlroa. Domaćin je do minimalnog poraza stigao nakon što je u poslednjem meču Stiv Darsis bio bolji od Nenada Zimonjića sa 2:0 u setovima (6:2, 6:4).

Jedan od najboljih dubl igrača na svetu je odigrao singl meč posle više od četiri godine, ali uprkos želji nije uspeo da pruži jači otpor. U prvom setu je Darsis bio dominantan, da bi u drugom Zimonjić odigrao bolje i bio ravnopravan do rezultata 4:4.

Tada je belgijski teniser dobio dva gema zaredom i osigurao pobedu koja nije imala uticaja na konačan rezultat ovog duela.

Reprezentaciju Srbije u drugom kolu očekuje duel sa pobednikom meča između SAD i Brazila u kom Amerikanci posle dva dana vode sa 2:1.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Na kraju 3:2 | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m writing a paper on romoba vacuum cleaners and I observed this article being incredibly beneficial and informative. Thank you.
    jDaveRishanr

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter