0
Košarka

Duvnjak oduvao Aris

Objavljeno: 03.02.13 u 09:55

Uroš-Duvnjak

Uroš Duvnjak predvodio je Retimno do pobede nad Arisom u 15. kolu grćkog prvenstva od 73:71 u Solunu.

Košarkaši Retimna neverovatnim preokretom u poslednjoj četvrtini ostvarili su pobedu koja im je donela 4. mesto na tabeli. Duvnjak je imao nezaboravno veče jer je zabeležio čak 36 poena!

Iako su na poluvremenu imali 14 poena zaostatka, Duvnjak je odličnom igrom podigao svoju ekipu, pa su u drugom delu meča potpuno zasluženo došli do nove pobede.

„Bila nam je ovo mnogo važna utakmica zbog održavanja u samo vrhu tabele. Aris u poslednje vreme igra veoma dobro, pogotovo kod kuće. U prvom poluvremenu smo promašili skoro sve otvorene šuteve i dali samo 26 poena, pa smo pojačali ritam u nastavku. Mene je krenuo šut i drago mi je da sam doprineo da moj tim ostvari ovaj trijumf“, izjavio je Duvnjak nakon velike pobede.

Košarkaše Retimna već u sredu 6. februara očekuje veliki ispit kada će biti domaćini Panatinaikosu, a utakmica je na programu od 14 časova i 45 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter