1
Dejvis kup

Obradović čeka Amerikance

Objavljeno: 02.02.13 u 20:00

Obradovic-Bogdan

Bogdan Obradović, selektor Dejvis kup selekcije Srbije, rekao je posle pobede nad Belgijom da se oseća kao da mu se ostvario najlepši san.

„Dobili smo tri meča za dva dana što je retkost u Dejvis kupu, posebno u Svetskoj grupi, a dodajmo tome činjenicu da smo igrali bez Janka Tipsarevića. Svi zaslužuju čestitke na prikazanoj igri u jednom mentalno zahtevnom meču. Vrlo ozbiljno su momci odradili posao“, zadovoljno je konstatovao Obradović i dodao:

„Priprema za meč je bila teška jer smo se četiri dana bukvalno borili sa domaćinom da se podloga pripremi kako treba i da uslovi za igru budu pristojni. Tu smo izgubili puno energije, ali je dobro što se pokazalo da imamo autoritet u Svetskoj teniskoj federaciji, a najveće zasluge za to svakako ima Novak Đoković. Zaista svi zaslužuju čestitke jer su imali naporan put ovde, promenu podloge na kojoj treniraju i igraju, i na kraju loše uslove ovde“.

Sledeći protivnik je već u mislima.

„Sa ogromnim samopouzdanjem čekamo meč sa Amerikancima i nadamo se Jankovom povratku kako bi šampionski tim iz 2010. godine ponovo bio na okupu“, zaključio je selektor naših tenisera.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Obradović čeka Amerikance | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter