1
Domaći fudbal

Marjanović novi predsednik

Objavljeno: 02.02.13 u 16:17

marjanovic

Na vanrednoj sednici Skupštine Fudbalskog kluba Radnički 1923 danas je na mesto predsednika kluba izabran Milenko Marjanović, član UO i ugledni kragujevački privrednik.

Marjanović je na čelu Radničkog već bio u sezoni 1994/95 a sada je, nakon 19 godina, ponovo na mestu predsednika Kluba.

Nakon usvajanja ostavke bivšeg predsednika kluba Nebojše Vasiljevića, i predsednika skupštine Vladana Vučićevića,  skupština je sa 39 glasova „za“, dva glasa „protiv“ i osam „uzdržanih“ članova, izabrala Milenka Marjanovića, dok ej novi predsednik Skupštien Dobrica Mlovanović.

– U ovoj teškoj situaciji niko nije hteo da se prihvati “vrućeg“ krompira, a ja kao čovek koji je preko 50 godina u fudbalu, dužnost mi je i obaveza da prihvatim ono što godinama nije rađeno u našem gradu.

Poslednjih sedam godina grad nije vodio klub, već je samo finansirao. Mislim da je pravo vreme da mi, Kragujevčani, uzmemo naš klub. Uprava kluba uz pomoć grada i ostalih faktora je garancija da ćemo sigurno uspeti.

Obećavamo da ćemo se uvek boriti za gornji deo tabele, a ne da budemo tamo gde smo sada.

Da bi jedan tim imao uspeha, osnovno je da bude jedinstven. Uprava mora bude kompaktna i svi navijači. Ne samo “crveni đavoli“, već i ostali navijači, koji vole ovaj klub. Bitno je da se zna da smo svi mi došli da radimo za ovaj klub, da damo,  a ne da uzmemo od njega.

Moram da se vratim na prošlost i da podsetim da je u ekipi Radničkog, koja je 69′ ušla u Prvu ligu bilo 10 igrača iz omladinske škole. Naš će cilj biti da vratimo nivo omladinskog pogona i naši prvi koraci će biti upravo na tom planu, jer to je naša budućnost“- zaključio je Marjanović – rekao je Marjanović.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Marjanović novi predsednik | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m glad to locate a lot of useful information right here within the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter