0
Ostali sportovi

Čestitke i pohvale

Objavljeno: 02.02.13 u 20:58

Dejan-Savić

Raspoloženje u taboru vaterpolo reprezentacije Srbije bilo je na visokom nivou posle odlične igre i ubedljive pobede nad Nemačkom.

Selektor Dejan Savić je na ovom duelu zvanično debitovao kao selektor i bio je zadovoljan onim što su prikazali njegovi puleni.

„Odbrana je bila izvanredna. Čestitam ekipi na prikazanoj igri, a publici se zahvaljujem na podršci. Nekako smo se snašli na kriterijum sudjenja koji je bio neuobičajen. Zadovoljan sam što smo obezbedili finalni turnir jer će to biti prava priprema za Svetsko prvenstvo u Barseloni“, rekao je selektor kom je selektorski prvenac čestitao kapiten Vanja Udovičić.

„Posle onih 444 mečeva u bazenu, čestitam Saviću i prvu pobedu na mestu selektora. Imali smo malo vremena za pripreme za ovaj duel, ali se to nije osetilo. U ovakvom ambijentu i pred ovakvim navijačima je bilo teško da se odigra loše i izgubi utakmica“, reči su kapitena naše reprezentacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter