1
Fudbal

Rodić zvanično u Zenitu

Objavljeno: 01.02.13 u 19:23

rodic

Mladi reprezentativac Srbije i igrač OFK Beograda Milan Rodić i zvanično je prešao u Zenit, potvrđeno je na zvaničnom sajtu kluba sa Karaburme.

Rodić je danas prošao sve neophodne medicinske preglede i sa klubom iz Sankt Petersburga potpisao je ugovor na tri i po godine.

„Izuzetno smo zadovoljni što smo ostvarili saradnju sa velikim ruskim klubom, jednim od najvećih kolektiva na svetu, transfer Milana Rodića je sam dokaz da su igrači OFK Beograda interesantni evropskim velikanima“, izjavio je predsednik Upravnog odbora Zvezdan Terzić.

Milan Rodić je rođen 02.04.1991, igra na poziciji levog beka, a za OFK Beograd odigrao je 92 utakmice.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rodić zvanično u Zenitu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to attempt out out around this theme. You respond so some its nearly exhausting to contend with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new whirl on a topic thats been holographic nearly for geezerhood. Good force, only outstanding!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter