0
Domaći fudbal

Prvi remi Partizana

Objavljeno: 01.02.13 u 16:23

Miloš Jojić

Fudbaleri Partizana nastavljaju s bledunjavim igrama na pripremama u Antaliji. U petom pripremnom meču crno-beli su remizirali protiv ekipe Admire iz Vakera – 1:1 (1:0). Gol za srpskog šampiona je postigao Miloš Jojić u 44. minutu, a Austrijanci su gol dali iz penala u 56. Minutu i strelac je bio izvesni Patrik Ježek.

Pomenuti meč značajan je i po tome što se nakon višemesečne pauze na teren vratio Lazar Marković, koji je odigrao poslednjih 15 minuta.

„Ozbiljna utakmica kao i sve do sada. Momci su odradili dobro svoj deo posla, ako se ima u vidu da mi u mečeve ulazimo iz punog treninga. Pred nama je još deset dana žestokog rada, a kad ekipa dobije svežinu, biće to sve daleko bolje.

Raduje me povratak Ninkovića, koji je bio agilan i ažuran, a još jednom se pokazalo da je Marko Šćepović igrač koji jednim potezom može da reši meč, kao što je danas asistirao Jojiću kod gola.

Uz to, raduje i povratak Lazara Markovića, ali trebaće mu vremena da bude onaj pravi“, rekao je Vermez, a onda opet prokomentarisao ponašanje svojih igrača:

„Imaćemo sastanak večeras, jer ovo ne vodi nikuda. Jesu kriterijumi suđenja ovde u Antaliji malo čudni, ali ne smeju tako da reaguju. Kad bi sudija razumeo ono što oni govore, dobili bi i više od crvenog kartona.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter