0
Dejvis kup

Presudilo iskustvo

Objavljeno: 01.02.13 u 19:41

viktor troicki

Viktor Troicki je neverovatnim preokretom doneo Srbiji vođstvo u duelu sa Belgijom u Dejvis Kupu. Iako su mnogi videli srpskog tenisera kao poraženog krajem trećeg seta, navijači naše reprezentacije, kao i ceo Dejvis Kup tim Srbije su verovali u njega.

„Sigurno je da je ovo neviđen preokret, nisam ni svestan toga čak. Bio je bolji u prva dva seta, a vodio je igru i u trećem, iako sam imao vođstvo tada. Moram da pohvalim momke gore koji su navijali, napisali su mi poruku na zastavi, oni su verovali u mene, kao i tim“, izjavio je Troicki.

Naš teniser ističe da mu je iskustvo igranja ovakvih mečeva tokom karijere dosta pomoglo.

„Izgleda da je iskustvo presudilo, eto, došlo je i to vreme da ja budem u ulozi iskusnijeg. Nisam znao šta da očekujem od meča, zato sam i loše krenuo. Teren je mnogo bolji, juče je bio baš u očajnom stanju. Svaka čast organizatorima koji su se potrudili da brzo isprave sve nedostatke. Pobeda mi je veliki plus za samopouzdanje, spreman sam za sve što sledi“, konstatovao je Troicki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter