0
Fudbal

Predstavljen Pit Bul

Objavljeno: 01.02.13 u 17:00

garido

Danas je na stadionu Crvene zvezde predstavljen 22-godišnji zadnji vezni fudbaler iz Hondurasa Luis Gardio. Promociji ovog fudbalera prisustvovao je i Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović koji je ovog igrača koga u svojoj zemlji znaju pod nadimkom Pit Bul usporedio sa legendarnim igrače Milana Đenarom Gatuzom.

“Radi se o reprezentativcu Hondurasa, koji je u Crvenu zvezdu došao iz tamošnjeg šampiona, ekipe Olimpije. Smatram da nam je potreban igrač Garidovih karakteristika i kvaliteta. Njegova primarna pozicija je zadnji vezni i mislim da će da je fudbaler koji pravi razliku. Izuzetno je srčan i borben, po stilu igre podseća na Gatuza i ne čudi što je u svojoj zemlji dobio nadimak Pit bul” rekao je Stojadinović.

Gardio je će igrati kao pozajmljeni igrač, a potpisao je ugovor na šest meseci, stim što postoji mogućnost otkupa ugovora ukoliko klub sa Marakane to bude želeo.

“Došao sam u veliki klub. Kada sam čuo da se Crvena zvezda interesuje za mene, raspitao sam se i svi su mi rekli da se radi o velikom klubu sa sjajnom istorijom i tradicijom. Više nego pozitivno sam iznenađen dočekom i svime što sam do sada imao priliku da vidim. Znam takođe da je Zvezda bivši prvak Evrope, da je trenutno drugoplasirani tim u prvenstvu i da zaostajemo šest bodova za prvim. Očekujem da svojim igrama doprinesem pobedama tima i da stignemo i prestignemo prvoplasiranog “, rekao je Garido.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter