0
AdmiralBet ABA Liga

Nema opuštanja protiv „fenjeraša“

Objavljeno: 01.02.13 u 17:33

Vukoicic-Vlada

Košarkaši Crvene zvezde u subotu gostuju Solnoku u meču 19. kola ABA lige. Crveno-beli su favoriti, što priznaje i trener Vlada Vukoičić, ali on dodaje da opuštanja ne sme da bude bez obzira na to što je mađarski tim poslednji na tabeli.

„Za nas je nevažno koje mesto na tabeli trenutno zauzima Solnok i to nas neće opustiti na bilo koji način. Imali smo veoma kratak rok za pripremu ovog meča, a Solnok je pokazao da nije slaba ekipa bez obzira na činjenicu da su trenutno poslednji na tabeli. Iskazali su ogroman motiv, a iz te velike želje su napravili određene rezultate, pa ne treba zaboraviti da su na svom terenu savladali Cibonu i Partizan. Za nas je to dovoljno upozrenje da igramo maksimalno oprezno i vrlo koncetrisano“, upozorava trener crveno-belih koji za Solnok kaže da predstavlja solidno izbalansiran tim.

„Za razliku od našeg prvog duela Solnok je doveo dva nova igrača, Rašada Bela i Brajana Florensa koji su pokazali da su adekvatna pojačanja. Solnok je u prošlom kolu pobedio Split u gostima koji je ove sezone retko gubio na svom terenu, a Bel i Florens su od 70 poena cele ekipe ubacili čak 38. U međuvremenu je Solnok promenio i trenera, pa je zaista teško praviti neke paralele u odnosu na naš prvi meč. To je sada tim koji ima drugačiju filozofiju i pristup. Solnok ima dobar domaći teren, dvorana je mala, uvek dobro popunjena sa publikom koja aktivno učestvuje u utakmici i pravi dobru atmosferu“, zaključio je Vukoičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter