0
Domaći fudbal

Luka i Kojić definitivno u Partizanu

Objavljeno: 01.02.13 u 20:29

tumba i ranko

Posle napornih pregovora za koje se u jednom trenutku činilo da su propali, Rad i Partizan postigli su dogovor oko transfera dva fudbalera “građevinara” u redove crno – belih, a u pitanju su Predrag Luka i Nemanja Kojić.

Ovim dolascima praktično je okončan prelazni rok za Partizan, a Sportski direktor beogradskih crno – belih Ljubiša Tumbakavić potvrdio je da su ostale još samo da se obave formalnosti vezane za transfer ove dvojice igrača.

„Definitivno smo Ranko Stojić i ja precizirali detalje oko prelaska ova dva igrača u Partizan. Mislim da ćemo tehnički to da odradimo sutra pre podne i da će igrači tokom vikenda doći ovde na pripreme. Bilo je nesporazuma prethodnih dana u komunikaciji, ali smo sve definisali danas i već je sve prosleđeno ljudima iz Upravnog odbora koji odobrava posao. Ostalo je samo formalno da potvrdimo posao, da igrači potpišu. Mislim da ćemo sa ovim dolascima zvanično da završimo prelazni rok. „, potvrdio je Ljubiša Tumbaković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter