0
Evroliga

Efes slavio u Andaluziji

Objavljeno: 01.02.13 u 21:43

Unikaha - Efes

Unikaha je dočekala u Malagi turski Anadolu Efes koji je trijumfovao sa 73:78 (16:22, 12:16, 26:17, 19:23). Ekipa Jasmina Repeše, kome je posle još jednog poraza posao doveden u pitanje, doživela je četvrti poraz u E grupi Top 16 faze Evrolige, a Efes nastavlja sa dobrim partijama i petom pobedom od šest utakmica koliko je odigrano u ovom delu takmičenja.

Gosti iz Istanbula su serijom od 12:0 na kraju prve i početkom druge četvrtine stekli prednost koju su sačuvali do kraja poluvremena kada su na odmor otišli sa dvocifrenim vođstvom.

Efes je tokom trećeg perioda igre imao i plus 16, ali je ekipa iz Malage uspela da potpuno smanji prednost gostiju. Trojkom Markusa Vilijamsa u poslednjoj sekundi treće četvrtine Unikaha stiže na samo poen zaostatka, a na startu poslednje deonice su došli i do vođstva. Ipak, Efes u poslednjem minutu dolazi do opipljivije prednosti koju su sačuvali do kraja.

Džordan Farmar je predvodio Anadolu Efes do pobede sa 15 poena, dok je Kerem Gonlum ubacio 13. Solidnu partiju pružio je srpski reprezentativac Duško Savanović sa 8 postignutih poena uz 7 skokova. Najefikasniji u Unikahi bio je Luka Žorić sa 20 poena, dok su Erl Kalovej i Markus Vilijams upisali po 15 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter