0
Dejvis kup

Nole: U životu nisam igrao na gorem terenu

Objavljeno: 31.01.13 u 16:17

bel-srb

Uzdanica srpskog Dejvis kup tima Novak Đoković prvog dana duela Srbije i Belgije u 1. kolu Svetske grupe odigraće meč sa Olivijeom Rohusom. Taj susret je na programu odmah posle meča Troicki – Gofan koji je zakazan za petak 1. februara od 14 časova.

„Nezgodni su uslovi i za mene lično, pre dva dana sam došao u Evropu iz Australije, ali nije mi prvi put da se prilagođavam“, izjavio je Đoković.

Najbolji teniser sveta se nada da će proces prilagođavanja na šljaku biti kratak.

„Istu situaciju sam imao i 2010. godine, kada sam došao iz Dubaija sa tvrde podloge, pa sam u Areni igrao na šljaci protiv Amerike. Iskreno se nadam da će proces prilagođavanja biti što kraći, kako bih već u petak mogao da pružim svoj maksimum“, ističe Đoković.

Đoković je potom kritikovao domaćina zbog lošeg terena za koji je rekao da je „blaga katastrofa“.

„Činjenica je da je ovde teren zaista blaga katastrofa, jednom sam trenirao, ostali saigrači iz su više trenirali, tako da mogu objektivnije da daju mišljenje i sagledaju situaciju. Ono što sigurno mogu da kažem je da je ovo sigurno najgori teren na kojem sam u životu igrao, ali se nadam da će biti u dovoljno dobrom stanju da ne ugrozi zdravlje igrača koji budu igrali“, zaključuje Nole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter