0
Evropske lige

Ignjovski pun samopouzdanja

Objavljeno: 31.01.13 u 15:44

ignjovski

Fudbaler Verdera Aleksandar Ignjovski nije imao veliku minutažu u prvom delu sezone, ali je posle zimske pauze zadobio poverenje trenera i na drugoj utakmici zaigrao od početka meča i već u 9. minutu upisao asistenciju.

„Drago mi je zbog asistencije i svakako da mi daje samopouzdanje. Ja se nadam da sam ga ubedio, ali moram da nastavim da se dokazujem i samo dobrim igrama mogu da stignem do cilja. Imam dobar odnos sa trenerom Šafom, naporno treniram, ne odustajem i drago mi je da sam ponovo krenuo da igram od starta, što znači da se promenilo na bolje“, izjavio je Ignjovski.

Vezista Verdera je na nekoliko mečeva igrao na drugoj poziciji u timu, ali tvrdi da mu to ne predstavlja problem.

„Sigurno da mi je lakše da igram na svojoj prirodnoj poziciji, na zadnjem veznom mogu da pružim najbolje partije, dok na drugim pozicijama ponekad imam problema sa kretanjem, jer svake nedelje menjam mesto, što svakako nije lako. Međutim, najbitnije mi je da igram“, ističe Ignjovski.

Ekipa Tomasa Šafa je prolećni deo sezone počela sa dva poraza.

„U Hamburgu smo odigrali bolje nego protiv Dortmunda, što nije bilo dovoljno za pobedu. U petak je još jedan derbi i nova šansa da se iskupimo za dva poraza i mislim da dobar rezultat neće izostati“, rekao je Ignjovski.

Ignjovski veruje da će reprezentacija Srbije ostvariti dobar rezultat u meču protiv Kipra.

„Protivnik možda nije toliko atraktivna i jaka reprezentacija, ali mislim da će nam dobro doći da se uigramo još bolje“, rekao je Ignjovski.

Povratak Dejana Stankovića u reprezentaciju Srbije predstavljaće veliko pojačanje u predstojećim mečevima.

„Dejan je veliki igrač i čovek, svakako će nam značiti ako bude bio sa nama. Pogotovo mlađim igračima, zbog svog iskustva „, veruje srpski reprezentativac.

Ekipa Verdera dočekuje u petak, 1. februara, Hanover u meču 20. kola Bundeslige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter