1
Evropske lige

Humanitarac

Objavljeno: 31.01.13 u 21:15

Posle uspešnog prođenog lekarskog pregleda Bekam je potpisao petomesečni ugovor sa PSŽ-om.

„Jako sam srećan. Izabrao sam PSŽ jer vidim šta klub pokušava da napravi, vidim koje igrače dovodi i da ima viziju pa sam počstvovan što mogu biti deo toga. Uz to, Pariz mi se sviđa, uzbudljiv je to grad“ istakao je u uvodu Bekam i osvrnuo se na druge ponude.

„Imao sam mnogo ponuda, više nego što sam ih primio u celoj karijeri. Ali, već sam rekao – ni za jedan klub iz Engleske ne bih igrao osim za Mančester Junajted. Drago mi je zbog svih ponuda, ali igrao bih samo za Junajted.“

Iako je visina Bekamovog ugovora tajna (procenjuje se na 150,000 evra nedeljno), zna se da će cela njegova petomesečna plata ići u humanitarne svrhe.

„Uvek mi je bilo samo do fudbala, tokom cele karijere.  Neću zarađivati ništa u Parizu, sav novac ići će direktno dečjoj humanitarnoj organizaciji.“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Humanitarac | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter