1
Fudbal

Venger u dilemi

Objavljeno: 30.01.13 u 11:28

Arsen Venger

Arsen Venger, menadžer Arsenala, imao je priličan budžet i za ovaj prelazni rok, ali još uvek nijedan fudbaler nije došao na Emirejts. Sada smo ušli u poslednje sate prelaznog roka, a Venger još nije siguran da li nekoga treba da dovede ili ne.

Propao mu je plan da pojača odbranu sa Janga Mbivom iz Monpeljea, koji je otišao u Njukasl, Tauvin je prešao u Lil, a Barsa ne želi da proda Davida Vilju.

Više niko i ne zna da li Venger ima još nekog igrača koga bi doveo u Arsenal u ovom trenutku ili ne. A kako je Žiru počeo da pogađa sve su veći izgledi da će ovo biti krajnje miran prelazni rok u Arsenalu, jer Venger nema potrebu da kupuje napadača.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Venger u dilemi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. when we do our home renovation, we always look for
    new home styles and designs on that the web for some great ideas.
    ,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter