0
Auto Moto

Vebera zabole uvo

Objavljeno: 30.01.13 u 23:57

Veber

Mark Veber je odgovorio savetniku Red Bula, Helmutu Marku na prozivke koje je ovaj izneo na njegov račun, komentarom da to nije ništa novo. Inače, Marko je izjavio nedavno da Veber ne funkcioniše dobro pod pritiskom i da je upao u lošu „spiralu“ zbog tehničkih problema koji su ga pratili. U svakom slučaju, Veber to nije primio k srcu i nastavlja pripreme za naredu sezonu.

„Pazi, svako na ovom nivou ima svoje rasporede, a istina je da ja već dugo nisam u njegovom rasporedu“ objasnio je Veber.

Gledajući napred, 36. godišnji vozač je rekao da će njegov glavni prioritet biti zbližavanje sa novim inžinjerom Simonom Renijeom koji se u Red Bul preselio iz Lotusa. „Svakako jedva čekam da stavim ruke na RB9, a tu je i novi glavni inženjer Simon Renije. Biće mi jako važno da sa njim napravim dobre odnose, posle šest godina provedenih sa drugim čovekom na toj poziciji koji više nije u timu.  Jedva čekam da krene sezona u Australiji i pripremam se za to već dva meseca.Jasno je da nema svrhe ići previše unapred, već moram da idem korak po korak, da odradim pripreme, testove, sve kako ide, pa će onda i prva trka doći na red.“

Veber je takođe potvrdio da se vratio u pun režim treninga, posle finalne operacije noge, kada mu je uklonjena titanijumska šipka dužine 40cm. Australijanac se povredio na godišnjoj trci u Tasmaniji još 2008. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter