1
Evropske lige

Štutgart čuva Labadiju

Objavljeno: 30.01.13 u 14:23

Bruno-Labadija

Bundesligaš Štutgart je saopštio da je produžio ugovor sa trenerom Brunom Labadijom do 30. juna 2015. godine.

Labadija je za ove dve godine koliko je kod nas vredno radio i napravio dobar posao. Preuzeo je ekipu u teškom trenutku, podigao ju je na viši nivo na svim nivoima, ali posao je daleko od gotovog jer verujemo da pod njegovim vođstvom možemo još da napredujemo“, rekao je Fredi Bobić, sportski direktor Štutgarta.

Četrdesetšestogodišnji Bruno Labadija je imao vrlo uspešnu igraču karijeru u nekolicini bundesligaša, a u trenerske vode je uplovio 2003. godine kada je preuzeo ekipu Darmštata, a potom je radio u Grojter Firtu, Bajeru iz Leverkuzena i Hamburgeru iz kog je u decembru 2010. stigao među „švabe“.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Å tutgart čuva Labadiju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter