0
Dejvis kup

Stigao i Novak

Objavljeno: 30.01.13 u 15:08

Novak-Sarlroa

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priključio se Dejvis kup reprezentaciji Srbije koja treći dan boravi u mestu Šarrloa u Belgiji gde se priprema za meč Dejvis kupa koji ih očekuje za vikend.

Đoković je na opštu radost cele reprezentacije stigao u Šarloa i odmah krenuo sa zadacima koji ga očekuju, a to su treninzi i privikavanje na podlogu koju su domaćini servirali.

Poslednji meč protiv Belgije Dejvis kup reprezentacija odigrala je u Beogradu, maja 2005. godine na terenima TK Gemaks, kada su posle velike borbe i maratonskih mečeva ipak na kraju pobedu odneli Belgijanci. Tada su za Srbiju igrali Tipsarević, Đoković, Zimonjić i Vemić, a u timu je bio i Viktor Troicki.

„Tek sam doputovao i još uvek se privikavam na vremensku razliku, ali i na drugačije vremenske uslove. Drago mi je da sam sa reprezentacijom jer volim atmosferu kad smo zajedno. Žao mi je što Janko nije sa nama i želim mu brz oporavak. Selektor će donositi odluke o taktici i o tome kad ko igra, ja ću dati sve od sebe i verujem u našu pobedu“, rekao je po dolasku najbolji teniser sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter