0
Auto Moto

Pedro de la Rosa

Objavljeno: 30.01.13 u 08:25

Pedro de la Rosa

Novi vozač u pogonu Ferarija, Pedro de la Rosa, koji će tokom sezone pomagati u razvijanju performansi, kaže da nije očekivao priliku koju će dobiti poslednjeg dana testa na Herezu, kada je planirano da se nađe za volanom novog bolida.

Pošto će Felipe Masa prvi sesti u bolid i odvozati svoje krugove, de la Rosa će preuzeti poslednjeg dana kako bi video razliku između simulatora koji se nalazi u fabrici i pravog bolida.

„Video sam novi bolid u fabrici, kako se priprema za prve testove. Jako sam srećan što ću ga probati i iskreno, nisam to očekivao. Biće to jedinstvena prilika da osetim kako ovaj bolid funkcioniše, i da vidim kako možemo da poboljšamo simulator.“

De la Rosa je zvanično promovisan u Ferariju tokom manifestacije Wrooom u Madoni di Kampiljo ranije ovog meseca, pošto je ostao bez posla u ugašenom timu HRT.

Fernando Alonso će biti u prilici da vozi prvi put u Barseloni 19. februara, jer će propustiti prve testove na Herezu zbog fizičkih priprema koje obavlja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter