1
Evropske lige

Maminjo opet objasnio

Objavljeno: 30.01.13 u 23:27

mateo kovacic

Mateo Kovačić je novi igrač Intera, a Dinamo iz Zagreba će zaraditi čak 11 miliona evra od ovog transfera sada i možda još koji milion u zavisnosti od broja nastupa mladog veziste za neroazure. Inter je rešio da ne čeka Paulinja do juna, koji ima 24 godine, već su odmah kupili ultra talentovanog Kovačića.
Maminjo je opet objasnio srpskim klubovima kako se posluje, valjda će neko i naučiti po nešto od gospodina Mamića.
Inter je rešio da potpuno podmladi tim, pa su izgleda dogovorili transfer i mladog Urugvajca Laksalta, rođenog 1993. godine za 2,5 miliona evra. A moguće je da u toku poslednjeg dana prelaznog roka Inter pojača i Mauro Ikardi iz Sampdorije.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Maminjo opet objasnio | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Great site you have here.. It’s difficult to find high quality writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter