in ,

Janković: Jovanović kao čovek ima problem i treba mu pomoći

sale

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da on nije čovoek koji  „precrtava i gazi“ osvrćući se time na pisanje pojedinih medija da će štoper Milan Jovanović biti zauvek udaljen sa Marakane.

Janković tvrdi da je njegovo odstranjivanje sa priprema u Antaliji bilo u svrhu zaštite reda, rada i discipline, kao i da je Jovanović veoma svestan svog postupka, međutim to nije dovoljno da se „posrnuli“ štoper ponov nađe u timu.

“ Jovanović neće biti u ekipi u drugoj fazi priprema, dakle, ni u konkurenciji za uvodne utakmice na početku prolećnog dela sezone, a videćemo šta će da bude kasnije“ kaže Sale Janković, ali dodaje da je spreman da pruži pomoć Jovanoviću: „Nisam čovek koji precrtava, gazi… Voljan sam uvek da učestvujem u rešavanju problema igrača.

A, Jovanović ima problem. Ovde se ne radi o Jovanoviću kao igraču, već o Jovanoviću kao čoveku. Kada se taj problem reši voleo bih da ga imam nazad. Koliko će vremena biti potrebno? U odnosu da na problem koji bi trebalo da se reši, uopšte nije važno…“

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Svrake ne staju

Filpula za pobedu Detroita