1
AdmiralBet ABA Liga

Dule odgovara Muti

Objavljeno: 30.01.13 u 20:59

Dule

Očekivano, posle izjave Mute Nikolića „da se Dule ljuti i kad mu neko kaže dobar dan“,  reagovao je Dule Vujošević koji je ove sezone izgleda posebno raspoložen za polemiku.

„To što je neko pomislio da je to jako duhovito govori o njemu, ali naravno, svako ima pravo na svoj loš ukus. Jednostavno bi bilo nazvati to samo prostaklukom, ovo više govori o stanju duha.  To je poznata tužna priča o stanju naših sredina koju je jedan naš književnik opisao u knjizi Filozofija palanke. Kragujevac je bio prestonica Srbije, za mene je uvek grad, a to mišljenje neće promeniti nekoliko primitivnih i zaostalih kabadahija“, osvrnuo se Vujošević na ponašanje pojedinih navijača Radničkog.

A onda se Vujošević prebacio i na temu izjave trenera Radničkog.

„Povodom jako duhovitog komentara mog kolege Miroslava Nikolića da se ljutim kad mi nazovu dobar dan, moram da kažem da sam, bez obzira koliko iskustva imam, iznenađen primitivnim ponašanjem grupe navijača u Kragujevcu. Odštampane majice i uvežbani slogani govore da tu nije bilo spontanosti, već da je na žalost dobro organizovano i unapred smišljeno. Otprilike i znam ko je to uradio, rekao je trener Partizana.

Nadamo se da će se neće posle ovoga ponoviti prepucavanje slično onom letos između Vujoševića i Nebojše Čovića.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Dule odgovara Muti | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Howdy. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I am satisfied to locate so much helpful info here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter