0
Auto Moto

D`Ambrozio će se truditi

Objavljeno: 30.01.13 u 21:50

Rezerva Lotusa, vozač, Žerom D’Ambrozio kaže da je veoma zadovoljan i zahvalan što je nastavio u istoj ulozi u Lotusu, kao rezervni vozač, ali će se potruditi da iskoristi godinu pred sobom da popravi svoje šanse da se vrati na stazu u punom obimu.

Pošto se takmičio 2011. godine za Marusja Virdžin Rejsing tim, Belgijanac se pridružio Lotusu kao rezerva u 2012. godini, a isto će biti i u 2013.

“Jako sam zadovoljan što ću nastaviti svoj ugovor u Lotusu” izjavio je 27. godišnji vozač. “Naravno, konzistentnost je ogroman plus za bilo koji tim F1, tako da sam ja presrećan što ću biti u prilici da nastavim da dajem doprinos poboljšanju rezultata tima.”

D’Ambrozio je bio u prilici da se takmiči prošle sezone na GP Monce zahvaljujući izbacivanju sa trke Romaina Grosjeana, a Žerom veruje da će mu iskustvo pomoći da se ponovo vrati na stazu i u takmičenje.”Naučio sam puno prošle godine i bio sam spreman da uletim u tim u svakom trenutku, tako da će moj cilj biti da ostanem fokusiran i spreman.” Izjavio je belgijanac. “Moj ultimativni cilj je svakako da ponovo zaslužim mesto u prvom timu, i znam da je jedini način da dođem do toga da radim punom parom i da dam sve od sebe, kao i da na najbolji mogući način iskoristim postojeću poziciju”

Vladajući šampion GP2 šampionata, Davide Valseki je takođe potpisao ugovor kao rezervni vozač tima Lotus, što bi trebalo da pojača tim uz već prisutnog D’Ambrozija i Nikolasa Prosta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter