0
Domaći fudbal

Stojić zadovoljan urađenim

Objavljeno: 29.01.13 u 20:21

Stojić

Fudbalski klub rad završio je prvi deo priprema u Antaliji i ekipa je na putu ka Beogradu. Prvi čovek kluba Ranko Stojić izrazio je zadovljstvo učinjenim u Turskoj i pohvalio je rad igrača.

„Prvih 10 dana priprema proteklo je odlično, radilo se fantastično. Zadovoljni smo zalaganjem i pristupom mladih igrača.

Kada su u pitanju odlasci sa Banjice, Stojić je rekao da su takve stvari neminovne zbog normalnog funkcionisanja kluba, ali je naglasio da Rad ima na koga da se osloni.

„I prošle godine smo ostajali bez igrača, ali to je prirodno jer moramod a stabilizujemo finansije, da bi klub funkcionisao. To je neminovnost. Ali koliko god odlaze igrača, dolaze neki novi klinci koji su još veći talenti.“

Stojić je takođe potvrdio da za najboljg igrača Rada Predraga Luku postoji interesovanje ali da to ne znači da će on ove zime napustit „građevinare“.

„Predrag Luka ima šanse da ode, ali ako ne ode igraće još šest meseci u Radu pa će otići za njegovu punu vrednost.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter