0
Košarka

Simonović: Spremni i motivisani na Uniks

Objavljeno: 29.01.13 u 14:03

simonovic

Još jedan evropski okršaj u „Pioniru”, čije će tribine, kao i nedavno protiv Galatasaraja, biti ispunjene do poslednjeg mesta. Crvenoj zvezdi na megdan stiže ruski Uniks, u okviru 4. kola Last 16 faze Evrokupa.

„Posle tri vezana poraza, malo smo se digli ubedljivim trijumfom protiv MZT-a iz Skoplja. Svesni smo da nas sutra čeka jako težak rival, koji je za vikend izgubio u ruskom šampionatu od Spartaka Primorje. Sigurno će doći u Beograd spremni da odigraju maksimalno, ali i mi imamo isti cilj pred našom vernom publikom“, tvrdi krilni košarkaš crveno-belih Marko Simonović.

Prošle srede, Uniks je ubedljivo savladao Crvenu zvezdu u Kazanju (78:59).

„Dobili su nas sa 19 poena razlike, pa bi nam, u slučaju eventualnog pravljenja kruga, bilo potrebno da slavimo sa preko 20 razlike. Mislim da je najbitnije da pokušamo da upišemo pobedu, svaka je dobra bez obzira na razliku, naročito kada se pogleda budžet i imena igrača Uniksa.“

Kako do toliko potrebne pobede koja bi popravila skor  na 2-2?

„U Rusiji smo protiv istog protivnika igrali dosta dobru odbranu, ali je napad bio vrlo slab segment, baš kao i šut za tri poena. Dakle, u defanzivi moramo da budemo na istom nivou, a napad mora da bude mnogo efikasniji, sa više otvorenih i lakih šuteva. To je recept za pobedu“, jasan je prvotimac crveno-belih Marko Simonović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter