in ,

Obradovića brine šljaka

obradovi-zimonjic

Selektor Dejvis kup selekcije Srbije, Bogdan Obradović, rekao je na konferenciji za medije pred meč sa Belgijom da bi trebalo razmisliti o zabrani igranja na šljaci u zatvorenim prostorima, posebno u ovom delu sezone.

„Belgija ima jak tim, ali mi smo ipak jači, posebno sa Đokovićem. Imamo iskustvo i kvalitet iako nam fali Janko. Vremena za pripremu imamo dovoljno, ali problem je teren koji je jako mekan i nemoguće je na treningu raditi kako treba i igrati na poene. Uveren sam da ipak neće biti takva situacija u petak i da će situacija po tom pitanju biti bolja“, rekao je Obradović na pres konferenciji i dodao da se dolazak Đokovića očekuje u sredu.

dejviskup-srbija

Selektor naših tenisera nije najsrećniji što se meč igra na šljaci.

„Sada smo u sred sezone kada se igra na terenima sa tvrdom podlogom i prilagođavanje nije lako. Mislim da bi Međunarodna teniska federacija trebala da razmisli o zabrani igranja na šljaci u zatvorenom prostoru. U neku ruku je i opasno da igrači sada nastupaju na šljaci jer postoje veće šanse da dođe do povreda tako da bi trebalo razmisliti o nekim promenama. Međutim, Belgija kao domaćin ima pravo izbora podloge i na nama je da se prilagodimo“, zaključio je Obradović.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Bastos pojačao Šalke

Platini morao da glasa za Katar?