0
Fudbal

Nisi naš nivo

Objavljeno: 29.01.13 u 16:51

Kad udari Antić na Toleta, pa mu ovaj uzvrati pršti cela Srbija.

To vam je kao Partizan i Zvezda. Jedni su na jednoj strani, drugi na drugoj i samo mali broj onih koje taj sukob ne tangira.

Oni se praktično računaju kao statistička greška.

Naravno, kad neko drugi od fudbalskih poslenika reši da se pljuje po novinama ili izdaje saopštenja (tri puta pogađajte na koga mislim), to je onda sramota za Srbiju i dobijaju prekor zbog tavog ponašanja, ali kada Tole maže (znate čime) to je onda ok.

Elem, da pređem na stvar. Bivši selektor Srbij Radomir Antić je isprozivao predsednika FSS Tomislava Karadžića da ga je na SP u Južnoj Africi minirao, a ovaj je odlučio da mu odogovori.

„Istina je da sam pred meč s Australijom imao razgovor s dva igrača, a to su bili kapiten Nemanaj Vidić i njegov zamenik Dejan Stanković. Istine radi, samo da kažem kako nisam bio sam, već je sa mnom bio i generalni sekretar Zoran Laković.

Razgovarali smo o visini premija za prolazak u dalji tok takmičenja i ništa više.

Poručio bih gospodinu Antiću da nas ostavi na miru i nastavi da trenira kineske fudbalere. To je jednostavno njegov nivo. On je u Španiji bio cenjen, ali tamo više ne može da radi, jer ga niko neće. Gde god je bio za sobom je ostavio pustoš.

Fudbalski savez Srbije je organizovana organizacija i nama čovek kao što je on nije potreban“ kaže Tole.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter