0
Tenis

Ana nastavlja sutra

Objavljeno: 29.01.13 u 18:46

ana ivanovic

Ana Ivanović nije uspela da završi meč prvog kola na turniru u Pataja Sitiju, a razlog je kiša koja je prekinula meč sa Japankom Ajumi Moritom pri rezultatu 1:1 u setovima i i 2:1 za Moritu u trećem setu.

Naša najbolja teniserka je veoma loše počela meč. Morita je povela sa 4:1 i činilo se da će isprašiti Anu, ali sledeća dva gema Ivanovićeva uspeva da dobije i meč naizgled ponovo učini neizvesnijim. Ivanovićeva je ponovo podbacila kada se činilo da je blizu preokreta pa je Morita dobila naredna dva gema, a samim tim i set.

Nije se slika bitnije promenila ni u drugom setu. Očigledno motivisanija Japanka je prva stigla do brejka, povela je sa 5:2 i bila na korak od pobede, ali tada se Ana potpuno neočekivano vraća u igru. Dobija pet gemova zaredom i stiže do izjednačenja u setovima.

Posle tri odigrana gema u trećem setu, u kojima nije bilo brejka, počela je kiša pa su organizatori odlučili da meč bude nastavljen u sredu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter