0
Tenis

Troicki: „Favoriti smo“

Objavljeno: 29.01.13 u 15:40

konferencija-dejviskup

Viktor Troicki je pred meč prvog kola Dejvis kupa sa Belgijom izneo svoja očekivanja od ovog duela.

„Vrlo dobro se sećam prvog meča sa Belgijom u Beogradu kada smo svi bili vrlo neiskusni i kada smo nesrećno izgubili. Sada su stvari drugačije, mi smo mnogo iskusniji i kvalitetniji od protivnika, pogotovo što će i Nole biti sa nama“, kazao je Troicki kog ne brine previše što će se meč igrati na šljaci.

„U neku ruku je komplikovano što se u sred sezone turnira na betonu igra na šljaci, ali privikavamo se na ovu podlogu jer svima će nam biti isti uslovi. Sam teren je u lošem stanju, mekan je i puca na pojedinim mestima, ali nadam se da će do petka biti bolje“.

ziki-obradovic-troicki

Naš treći po rangu teniser od ove sezone ima novog trenera, Australijanca Džeka Ridera.

„Tek smo počeli sa radom, desetak dana je bio u Beogradu i posle smo se sastali tek na Australijan Openu. Nisam imao sreće u Melburnu, ali mislim da sam igrao dobro i da je primetan napredak u odnosu na prošlu godinu. Plan mi je da se vrati među20 najboljih i pre svega da igram konstantno“, izjavio je Troicki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter