0
Tenis

Veliki skok Bojane i Vesne

Objavljeno: 28.01.13 u 14:19

Bojana Jovanovski

Posle dobrih igara na Australijan Openu, srpske teniserke Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc su zabeležile značajan napredak na WTA rang listi.

Ipak, najbolje rangirana srpska teniserka i dalje je Ana Ivanović koja je zadržala 13. mesto. Jelena Janković je na 26. mestu što je pad od pet pozicija u odnosu na prethodnu listu, dok je Bojana Jovanovski zabeležila skok od čak 18 mesta i sada je na 38. poziciji što joj je najbolji plasman u karijeri. Vesna Dolonc je trenutno na 89. mestu što je skok od 31 pozicije.

Viktorija Azarenka je i dalje prva teniserka sveta, a prva pratilja Beloruskinje sada je Serena Vilijams koja je potisnula Mariju Šarapovu na treće mesto. Četvrta je Agnješka Radvanska, slede Na Li i Angelika Kerber koje su zamenile mesta, potom Sara Erani, Petra Kvitova i Samanta Stosur, dok je na 10. mestu Marion Bartoli koja je potisnula Karolinu Voznijacki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter