0
Domaći fudbal

Rešeni nesporazumi

Objavljeno: 28.01.13 u 21:33

covic i dzajic

Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić i potpredsednik Nebojša Čović posle večerašnjeg sastanka Upravnog odbora izjavili su da je klub iznad svih pojedinaca i da zajedno nastavljaju započeti posao, pa je time okončana kriza nastala posle njihovg sukoba.

“Mi smo rešili sve naše nesporazume i nastavljamo započeti posao u interesu Crvene zvezde, jer je ona iznad svih nas” rekao je Džajić sastanka na stadionu crveno-belih.

Na njegove reči nadovezao se i Čović.

“Nemam ništa da dodam, ni da oduzmem. Kao što sam rekao u saopštenju, mi smo naše probleme rešili u interesu kluba. Nastavićemo da radimo još jačim intenzitetom, jer je Zvezda u velikoj krizi” poručio je Čović.

Pored Džajića i Čovića, u upravnom odboru crveno-belih su Ivica Tončev, Slaviša Kokeza, Aleksandar Antić, Slobodan Babić, Branko Radujko, Miodrag Lemajić, Predrag Ćulibrk, Božidar Cerović, Milovan Stanišić, Miljko Ristić, Dušan Savić, Branko Kovačević, Zoran Bašanović i Marko Ćulibrk.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter