0
Auto Moto

Mark Markez

Objavljeno: 28.01.13 u 08:26

Mark Markez

MOTO GP ruki, Mark Markez kaže da neće biti u žurbi da odmah krene da pobeđuje na trkama, uprkos tome što tim Honde možda to priželjkuje. Šuhei Nakamoto, je rekao ranije ovog meseca da će Markez, koji je uzeo titulu u MOTO 2 šampionatu, biti sposoban da se bori sa Denijem Pedrozom i Horheom Lorencom od samog starta u MOTO GP karijeri.

Dok Markez kaže da takvi komentari svakako gode, španac veruje da će morati korak po korak. „Jako mi prija, i cenim to što imaju poverenja u mene, ali svi znamo da će meni trebati vremena. Očigledno je da Nakamotov pogled na celu situaciju meni uliva veliku dozu samopouzdanja, ali to ne znači da će biti lako.

Znamo da je predamnom dug put pre nego ću pokazati svoj pun potencijal, ali trudićemo se maksimalno da pravimo konstantan progres i da Nakamoto bude zadovoljan mojim radom i da ja na pravi način iskoristim priliku koju sam dobio.“

Markez, koji ima svega 19. godina, veruje da će razumevanje guma biti veoma važan deo za njegove pripreme. „Gume su nešto na šta sam već obratio pažnju u Maleziji, i u zavisnosti od toga kako odvozate prve krugove, one će početi da se razgrađuju na jedan ili drugi način.“ Rekao je on.

„Dosta toga sam uspeo da shvatim, ali još mnogo toga moram da upoznam, pogotovu ponašanje prednje gume. Zadnje sam nekako još i ukačio, ali za prednju će mi biti potrebno vreme i takmičenja.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter