in ,

Berni Ekleston

berni eklston

Prema rečima Bernija Eklestona, Mercedes više neće imati prava na izgovore. Njima se priključio jedan od najboljih vozača, Luis Hamilton posle razočaravujuće sezone 2012, što će podići njihove apetite, a od nedavno u Mercedes je prešao i Toto Vulf, izvršni direktor Vilijamsa. Ekleston kaže da Mercedes sada ima sve potrebne elemente za uspeh i da bi on lično bio razočaran ako se to ne bi dogodilo.

„Nadam se da će ove promene voditi tome da Mercedes bude mnogo snažniji. Verujem da Niki Lauda i Toto Vulf mogu da povuku ceo tim napred. Odradiće oni posao, imaju najbolje motore, vrunske vozače, ništa manji budžet od ostalih vodećih timova, tako da bi sve trebalo da dođe na svoje mesto. Bio bih razočaran ako ne uspeju da dođu do vrha, nemaju više pravo na izgovore.“

Ekleston takođe veruje da će Hamiltonov dolazak ojačati Mercedes i šef  Formule 1 veruje da bi Hamilton mogao da se bori i za titulu ove godine.

„Verujem da će Mercedes biti mnogo jači ove godine zbog Luisa. On će biti u borbi za titulu. A ako kompletan tim bude dobro funkcionisao, tu je i Niko Rozberg. Takođe, ne treba isključiti i Džensona Batona iako mislim da Meklaren neće biti baš na vrhuncu. Mislim da će ovo biti jako uzbudljva sezona. Da mi je neko rekao 2010. godine, kako će na primer 2012. ta biti uzbudljiva, ne bih mu poverovao. Sada mislim da 2013. može da bude i bolja.“

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title Berni Ekleston | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new posts.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Pionir rasprodat pred Uniks

Trener upisao asistenciju