0
Fudbal

Antić: Bavimo se nefudbalskim stvarima

Objavljeno: 28.01.13 u 19:58

antic

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić rekao je danas da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, bez njegovog, znanja držao sastanak sa igračima uoči meča sa Australijom na Svetskom prvenstvu 2010. godine.

„Problem je bio što je predsednik sebi dozvolio da sa nekim igračima napravi sastanak pred meč sa Australijom. Bez mog znanja, meni iza leđa. Nebitno sa kojim igračima, a naravno da znam o čemu su razgovarali. Svašta… Pa video sam kako su igrali“, rekao je Antić u intervjuu za Mozzartsport.

Kada je u pitanju prekid saradnje sa Savez, Antić kaže da nikad do kraja neće razumeti razloge rastanka.

„Hteo sam da ostanem, imao sam ugovor, ali Savez  je doneo tu odluku i to je njihova stvar. Nikada neću do kraja razumeti zbog čega je do toga došlo. Ali, ne nedostaje meni taj posao, koliko Srbiji Radomir Antić. Ja sam zaista prepoznao da je narod bio uz nas. Proteći će Savom i Dunavom mnogo vode da se to na neki način ponovi“.

Što se tiče trenutne situacije u A selekciji, bivši selektor smatra da se malo pažnje posvećuje pravim stvarima.

„Previše se bavimo nekim nefudbalskim stvarima, da li je to himna ili bilo šta drugo. S druge strane, premalo se bavimo igrom. A igru nemamo, nemamo ni autoritet i uvek sebe podređujemo protivniku. Te izjave iz FSS-a kako im nije u interesu da idu na Svetsko prvenstvo, da je to ovo ili ono… To su neke fraze s kojima se nikako ne bih saglasio“, objašnjava Antić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter