0
Evropske lige

Šest golova i remi u Bolonji

Objavljeno: 27.01.13 u 14:33

roma

Kakav meč su odigrali Bolonja i Roma u okviru 22. kola Serije A! Na kraju remi i to rezultatom 3:3, ali moglo je da bude mnogo više golova! Ovakav fudbal vraća veru u italijanski fudbal.

Roma je sjajno krenula, povela golom Florencija u 9. minutu posle asistencije velikog majstora Frančeska Totija. Bolonja brzo dolazi do izjednačenja golom Alberta Đilardina u 17. minutu, a vučica vraća prednost samo minut kasnije preko Osvalda. Gabijandini je izjednačio u 26. minutu, a meč je bio izuzetno otvoren, pošto su oba tima igrala napadački. Bolonja dolazi do prvog vođstva na meču u 54. minutu kada pogađa Paskvato, a Roma golom Grka Tačidisa uspeva da izjednači u 74. minutu posle centaršuta Totija. I onda sledi spektakularna završnica – četiri idealne šanse za Romu, ali je u svakoj situaciji odličan bio golman domaćih Aljardi, a s druge strane je pokušavao dva puta Dijamanti i dva puta pogodio okvir gola, prvi put stativu, drugi put prečku. Imali su igrači Bolonje još tri šanse, ali četvrtog gola za njih nije bilo. Na kraju poštena podela bodova na stadionu Renato Dal Ara.

Roma ostaje na sedmom mestu sa 34 boda, dok je Bolonja i dalje 14. sa 22 boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter