0
Auto Moto

Promene na Reliju Grčke

Objavljeno: 27.01.13 u 00:00

Ovogodišnji Akropolis Reli će doživeti značajne izmene a jedna od glavnih promena bi trebala da bude noćna vožnja u nekim delovima. Reli koji je stacioniran u Lutrakiju imaće kvalifikacione deonice u blizini baze, pre nego što se ceremonija otvaranja dogodi u Atini, 31. maja.

Nakon toga, posade će voziti deonicu dužine 48 kilometara na kojoj će ih možda zadesiti sumrak i mrak, dok će nakon toga voziti još jednu od 21 km po potpunom mraku, jer deonica startuje u 21:26 časova po lokalnom vremenu.

U subotu, prvog juna, biće prvi dan ful programa na Akropolis reliju, koji donosi narednih osam deonica, i oko 150 kilometara akcije u 14 časovnom programu.

 

Prošlogodišnja deonica New Pissia će se voziti u nedelju i to obrnutim smerom u odnosu na onu od prethodne godine. Taj i 30 kilometarski stejdž u Lutrakiju će biti voženi dva puta, sa poslednjim koji će biti pauesrstejdž.

Promene deonica znače još da neće biti prolaska pored Itee, uključujući i klasični Bauxites i Drossohori deonice koje su bile na prošlom reliju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter