0
AdmiralBet ABA Liga

Potvrda da nije bilo krize igre

Objavljeno: 27.01.13 u 22:40

Vukoicic-Vlada

Trener košarkaša Crvene zvezde, Vlada Vukoičić, bio je zadovoljan što je ekipa na meču protiv MZT-a pokazala da nije u krizi igre već se radilo samo o krizi rezultata.

„Ovaj trijumf je bio deo naših planova i da vidimo da li možemo da ostvarimo i nešto više od drugog mesta ako nam se prilika ukaže. Pobeda je važna zato i što je došla posle serije od tri poraza. Mi smo bili ubeđeni da ne postoji kriza igre, da je postojala samo kriza rezultata. Dobra atmosfera oko tima, dobar rad i ostvareni rezultati do sada nisu smeli da se pokvare. To nas je možda poremetilo, pa nismo iskoristili našu energiju na pravi način u odbrani na početku utakmice. Onog trenutka kad smo digli nivo agresije u odbrani uspeli smo da kroz kontranapade postignemo čak dvadesetak poena“, rekao je strateg crveno-belih pre nego što se osvrnuo na drugo poluvreme:

„U drugom delu smo hteli da raspodelimo minutažu, malo smo promešali karte. Zbog toga smo izgubili ritam igre, naročito u drugom delu treće četvrtine. Poslednju četvrtinu smo odigrali sa mlađim igračima da oni osete amtosferu jer je ideja da tim funkcioniše dugoročno. Sve u svemu idemo dalje, moramo brzo da zaboravimo ovu pobedu i da se pripremimo za narednu utakmicu protiv Uniksa“, rekao je Vukoičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter