0
Domaći fudbal

Novi poraz Partizana

Objavljeno: 27.01.13 u 18:31

fkp-sev

Pripreme u Antaliji nisu baš dobro počele za fudbalere Partizana. U prvoj kontrolnoj utakmici juče su poraženi do Ciriha rezultatom 1:2, a danas su identičnim rezultatom izgubili od Ukrajinskog Sevastopolja.

Uslovi za igru bili su daleko bolji od onih jučerašnjih, pa je i kvalitet fudbala bio na zavidnom niovu, bez obzira što je reč o prijateljskom utakmici i što se obe ekipe nalaze u fazi priprema.

Crno-beli su imali nekoliko odličnih prilika, u dva navrata čak im nije dosuđen jedanaesterac, ali trener Vladimir Vermezović ne može da bude zadovoljan.

To se pre svega odnosi na realizaciju i lako primljanje golova.

Od mnoštva izglednih prilika samo je Marko Šćepović u 90. minutu uspeo da zatrese mrežu gostiju, za koje je nastupao nekadašnji kapiten ekipe iz Humske Igor Duljaj, dok su Ukrajinci u vođstvo došli u 64. minutu preko Žabokriljskog, a svoju prednost uvećali pet minuta kasnije golom Tančika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter